Groeikracht - Loon- en grondwerkbedrijf Kennes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Groeikracht

Algemeen
 
 
 
•  Innovatie in teelt en bemesting
•  Ondersteuning op graslandbeheer
•  Bodemverbetering
Altijd het beste teeltadvies

 
 


Wat is Groeikracht?
Een onafhankelijk adviesbedrijf voor een succesvolle ruwvoerteelt. Door de kennisbundeling van ruwvoerexperts Gerard Abbink en Mark de Beer worden de gaten opgevuld in het teeltadvies voor o.a. gras en mais. De jarenlange ervaring als ruwvoerspecialist en productmanager geven een solide basis voor een betere ruwvoerproductie. Innovatie en eenvoud staan voorop.
In het zuiden van Brabant gaan de loonbedrijven Van Eijck Agro, Grond & Groen uit Alphen,  Kennes uit Strijbeek-Bavel en Dénis Mulders uit Haaren haar klanten professioneel en onafhankelijk laten adviseren voor de beste ruwvoerteelt.


Wat doet Groeikracht?
Groeikracht geeft vrijblijvend teeltadviezen bij klanten van de aangesloten loonbedrijven. Deze praktische tips kunnen gaan over: bodemgezondheid, bemesting, grondbewerking, zaaiadvies, onkruidbestrijding, oogsten, inkuilmanagement en vervoedering. Kortom: alle schakels van de ruwvoerteelt. Hoe intensief deze begeleiding moet zijn, is afhankelijk van uw doelstellingen en wensen. Het blijft maatwerk met altijd het beste advies..
Ook is het mogelijk om de ruwvoerexperts van Groeikracht te vragen voor een prikkelende presentatie of praktische workshop tijdens een bijeenkomst van studieclubs. Dat geldt ook voor begeleiding en technisch inhoud geven aan managementgroepen.

Wat levert Groeikracht u op?
Een succesvolle ruwvoerteelt is de basis voor goede resultaten in de melkveehouderij. Waar de verbeterpunten liggen op uw bedrijf komt in het persoonlijk adviesgesprek in beeld. Daarbij zijn uw doelstellingen het uitgangspunt voor een goed plan van aanpak. Met praktische adviezen en eenvoudige tips levert Groeikracht no-nonsense en onafhankelijk een bijdrage aan een hoger rendement uit ruwvoerteelt.


Waarom Groeikracht?
De keuze voor Groeikracht past erg goed bij de visie van de Brabantse loonwerkers. “Als professionele dienstverleners voor de melkveehouderij hebben we veel invloed op de ruwvoerteelt. Onafhankelijk teeltadvies is de sleutel tot succes voor meer opbrengst en kwaliteit met per saldo lagere kosten. Samen met onze klanten en ondersteunt door specifieke data werken we aan het hoogste rendement op boerenerf”.Meer info?
• Volg ons op Facebook 
• Vraag Mark de Beer via telefoon: 06-21516654 of e-mail: mark@groeikrachtbv.nl
• Informeer bij uw loonwerker naar de mogelijkheden

GROEIKRACHT
Samenwerken aan bodemvruchtbaarheid en een betere ruwvoerproductie
• Onafhankelijk
• Praktisch
• Innovatief
• Helder

uw groei, onze kracht

 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu